Órarend

Időpont Időpont Edzés típus
Szerda 06:00-07:00 SpinRacing „LIGHT”
SpinRacing „ENERGY”
Péntek 19:30-20:30 SpinRacing „LIGHT”
SpinRacing „ENERGY”
Vasárnap 10:00-11:00 SpinRacing „LIGHT”
SpinRacing „ENERGY

Sok szeretettel várunk minden Érdeklődőt!

SpinRacing „LIGHT” edzésünkre akár olyan vendéget is, aki még soha nem sportolt!

A SpinRacing és az óratípusok

Ha szeretnél jó hangulatban, vidám közösségben, változatos órákon, hatékonyan edzeni, akkor érdemes mielőbb kipróbálnod spinracing-et.

A spinracing a kerékpárfitness egy különleges irányzata, ahol a dinamikus és változatos nehézségű és sebességű tekerés mellett a felső testet is jól megdolgoztatjuk. Ez a fajta edzés a test izmainak közel 70%-at veszi igénybe, így a zsíranyagcserére kifejtett hatása rendkívüli. Kevés kardiómozgás igényel több energiát. A spinracing fejleszti az állóképességet, erő – állóképességet, a koordinációt, a testtudatot és a keringési rendszerre is kiemelkedő hatást gyakorol.

A közismertebb spinning, illetve a spinracing edzések között az a különbség, hogy a spinracing-nél a felsőtestet is megdolgoztatjuk, dinamikus és statikus karhajlításokkal, kitartásokkal, statikus mozgáselemekkel kombinált kiállásokkal, a tempó és az ellenállás megváltoztatásával. Így több izomcsoportot mozgatunk meg Ez az edzésfoma javítva a testtartást, testtudatot és a koordinációt is. Edzéseinkbe beépítjük a legújabb kutatásokkal alátámasztott edzésmódszereket is ( HIIT, tabata, intervall, fartlek stb.).

Az edzések nagyrésze közepes intenzitású, ami lehetővé teszi a gyors adaptációt, valamint elkerülhetjük vele a nem kívánt túlfáradást, túledzettséget, amire edzőként nagyon odafigyelünk.

Pulzuskontrollal és a nehézségi fokok változtatásával a legkülönbözőbb korú és képességű edzeni vágyók számára is alkalmas. A zene és a csoportdinamika óriási motivációs erővel bír. Ez az a bringás edzés, ahol „egyéniben” is mindenki célba ér!

Szeretnénk, ha minden Vendégünk megtalálná a kitűzött céljának megfelelő edzést, ezért 3 különböző óratípusra várjuk az edzeni vágyókat. Természetesen bármikor tovább lehet lépni, vagy akár az „ENERGY” és a „BRUTAL” órát vegyesen látogatni.

Heti több edzés esetén a regeneráció érdekében pihenőnap beiktatását javasoljuk.

A komolyabb egészségügyi problémával rendelkező Vendégek az edzés megkezdése előtt mindenképp konzultáljanak háziorvossal, szakorvossal.