Valahogy sokkal megszokottabb dolog, ha a kolléganők megosztják egymással a legtutibb fogyókúrás tippjeiket, de azt nem szoktuk hallani, hogy férfi kollégáink teszik ezt.  Pedig lehet, hogy titokban fogyókúráznak, de háromból egy pasi mélyen titkolja – egyszerűen szégyellik.

Egy kutatás szerint a férfiak 90 százaléka szívesen megszabadulna néhány kilótól, persze ez nem azt jelenti, hogy ennyien fogyókúráznak is. Ha viszont belekezdenek, azért teszik, hogy nagyobb önbizalomra tegyenek szert és jobban tetsszenek másoknak. És azért is, hogy egészségesebbek legyenek.

Túl sok süti és túl sok sör – a pasik szerint ezért túlsúlyosak, és sokszor rendelnek kaját, de nem figyelik, hogy az egészséges is legyen. Minden harmadik megkérdezett férfi bevallotta, egyszerűen nem tud ellenállni az édességnek, azért hízik. Valljuk be, hogy ezzel, mi, nők is így vagyunk.

 

 

Forrás: www.nlc.hu

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.