"kisebb" "normál" "nagyobb"

Pulykahússal rakott burgonya

Hozzávalók:
  • 120 g darált pulykamell
  • 200 g burgonya
  • 1 db tojás
  • 30 g vöröshagyma
  • 5 ml olaj
  • 5 g margarin
  • 30 ml 12%-os tejföl
  • fokhagyma
  • bors

Elkészítés:
A pulykamellet daráld le. Olajon pirítsd üvegesre a hagymát, majd add hozzá a darált húst és sóval, borssal, fokhagymával ízesítve párold meg. A tojást főzd keményre. A burgonyát héjában főzd meg, majd vágd karikákra. Tedd margarinnal kikent hőálló tálba, helyezd rá a tojáskarikákat és a pulykahúst. A tetejét locsold meg tejföllel. Előmelegített sütőben süsd készre.

 
Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!

    [tssendy listID "11895"]

    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!

      [tssendy listID "11895"]

      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.