Az biztos, hogy egy fontos tényező ebben a kiegyensúlyozott táplálkozás, a szénhidrátok, a gyümölcs és a zöldség megfelelő aránya, és az, hogy egészségesen étkezzünk, máskülönben magával a sok sporttal nem lehet lefogyni.

Különösen az állóképességi sportágak alkalmasak a fogyásra. Ezek nemcsak edzenek és a szív-érrendszerünket erősítik, hanem ráadásul a zsírégetést is serkentik. A testünk fokozottabb zsírégetésével pedig könnyebben fogyunk. Bármelyik állóképességi sportágat is választjuk, legyen az a futás, a nordic walking,  a kerékpározás vagy egy másik fitneszedzés, mint példáúl a Curves, figyeljünk mindenekelőtt arra, hogy az edzést lassan kezdjük el. Az edzetlen test számára is a kevesebb sokszor több, fokozzuk lassan az edzést, és jobb sikereket fogunk elérni.

 

forras és a cikk folytatása:http://harmincasportal.hu/index.php/egeszseg/item/283-eg%C3%A9szs%C3%A9ges-fogy%C3%A1s-sporttal

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.