Kezdjük az elején a tanulással – egészségesen élni meg kell tanulni – .

1. Az életmódváltás alapjait meg kell ismerni! A minőségi tanuláshoz kell egy jól érthető, szakmailag megalapozott életmód tananyag, és elengedhetetlen, hogy ismerjük a testünket.

– Meg kell figyelnünk testünk jelzéseit. Mit vacsoráztam, mennyit mozogtam mikor aludtam jól, és hogyan éltem azon a napon mikor, bosszúság bosszúságot követett. Érdemes végig gondolni a napunkat, ha elkezd fájni a fejünk: ittunk-ettünk-e megfelelő mennyiségben, és minőségben, mikor sétáltunk utoljára a friss levegőn, mikor voltunk tornázni, vagy csak egy nyugodt beszélgetésre mikor volt időnk? A testem jelzi, ha valamit rosszul csinálok, meg kell tanulni a jeleket észrevenni, aztán a tudásunknak megfelelően korrigálni, hogy életmódunkkal egészségünket szolgáljuk.

– A táplálkozással és a mozgással kapcsolatosan töménytelen megalapozatlan, hiteltelen áltudományos információ forog közkézen, melyek rombolják egészségünket, és megoldhatatlan problémává változtatják az életmódváltást.

forras:http://www.zsiregetoklub.hu/egeszsegeseletmodrol/eletmodvaltas_mesterfokon_i.

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.