Ez az egynapos étrend alaposan meghajtja a szervezetet, így lehetőleg hétvégén tartsuk, hogy az esetleges hasmenés ne okozzon gondot! A recept nagyon egyszerű, minden étkezésre, tehát reggelire, tízóraira, ebédre, uzsonnára és vacsorára is el kell fogyasztani huszonöt dekagramm szőlőt, lehetőleg ne a legédesebbet.

Ilyen méregtelenítő napot maximum egyszer tarthatunk egy héten, ám vigyázzunk: tuberkolózisos, tüdőgyulladásos, asztmás és szamárköhögéses betegek, valamint diabéteszesek és szoptatós anyák inkább ne alkalmazzák, ahogy a komoly betegségekből felépülők sem!

Számukra jó megoldás az, ha minden étkezés előtt elfogyasztanak egy fürt szőlőt, amely elegendő energiát biztosít a nehéz szellemi vagy fizikai munkákhoz. Mindenképpen táplálkozás előtt érdemes enni ebből a finomságból, mert magas cukortartalma miatt megerjed, és így belülről jutunk nem kívánatos alkoholhoz!

Más fogyni vágyók inkább a szőlő-rizs kombinációjú diétára esküsznek, amelyben kisebb adag szőlő szerepel, mint az előbbi étrendben, ám mellette más összetevők is vannak: hal, rizs, hús, egyéb zöldségek és gyümölcsök. Ezt maximum öt napig alkalmazhatjuk!

 

forrashttp://www.eletforma.hu/orvosi_rendelo/igy_fogyhat_szolovel_naponta_egy_kilot_.html

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.