Így van ez,az alacsony szénhidrát tartalmú diéta esetében is, hiszen nem minden embernek ajánlott ez a fajta fogyókúra.

Az alacsony szénhidrát tartalmú diéták, a definíció szerint magas fehérje és magas zsírtartalommal rendelkeznek. A Dr. Atkins nevéhez fűződő diéta csaknem a kétszeres fehérje mennyiséget javasolja, mint a normál étkezésnél, amely a férfiaknál 63 gramm a nőknél pedig 50 gramm.

Vajon milyen egészségügyi kockázattal jár ez a diéta? Pontosan a magas fehérje tartalmú ételek fogyasztása okozhat gondot, hiszen elképzelhető hogy önnek pont a fehérje fogyasztása túl magas, így nagyobb szénhidrát mennyiségre van szüksége.

A többlet fehérje fogyasztás a májat és a vesét is károsíthatja, így akár vesekő kialakulásához is vezethet. Ha nem vagyunk biztosak az egészségi állapotunkban, vizsgáltassuk ki magunkat egy belgyógyásszal, aki meg tudja mondani, hogy a fehérje vagy szénhidrát tartalmú ételeket kell e növelnünk.

 

forras es cikk folytatasa:http://noinetcafe.hu/index.php/aktualis-also/nnc-eletmod-rss/9570-kinek-ajanlott-az-alacsony-szenhidrat-tartalmu-dieta-2

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.