Küldj étrendet! Nem így megy!

A levelek többsége két adatot tartalmazott általában: magasság és súly! Most komolyan csajok… Valamit tisztáznunk kell! Vannak elveim a fitnesz iparral kapcsolatban, amikről nem fogok lemondani! Ezek az elvek a tapasztalataimból épülnek és szervesen hozzátartoznak ahhoz, hogy hitelesen tudjam képviselni azt, amiben hiszek.

Nagyon sokan kértek tőlem étrendet privátban! A levelek többsége két adatot tartalmazott általában: magasság és súly! Most komolyan csajok… Valamit tisztáznunk kell! Vannak elveim a fitnesz iparral kapcsolatban, amikről nem fogok lemondani! Ezek az elvek a tapasztalataimból épülnek és szervesen hozzátartoznak ahhoz, hogy hitelesen tudjam képviselni azt, amiben hiszek.

A többségnek a fitnesz és a diéta „csak” egy eszköz arra, hogy lefogyjanak (mindezt persze napokon belül szeretnék). Nincs ezzel semmi gond, kell, hogy valami elindítson. Viszont én abban hiszek, hogy a mozgás és a tudatos táplálkozáshoz vezető úton olyan értékeket kell, hogy megkapj, amelyek segítségével nem csak, hogy le tudod adni a felesleget, de egy olyan életmódot is meg tudsz alkotni Te magad, amit tartani is tudsz és akár az egész életedet kényelmesen, lemondások nélkül le tudod élni benne. Szóval mindent, amit a vendégeimmel vagy veletek kapcsolatban teszek, ez a gondolat vezérel.

Persze, lehetnék felelőtlen és befoghatnám mindenki száját egy mintaétrenddel, ami előre meg van írva! (közel kétszázan kértek étrendet tőlem) Megtehetném, de én csalódnék magamban a legnagyobbat! Aztán választhatnám azt az utat, hogy pénzt kérek érte, mert hát nem kevés munka van egy ilyennel (és akkor is még elküldhetném az előre legyártott étrendet vagy egy sémát). Na, ez meg aztán tényleg rohadtul távol áll tőlem! Ezekből a módszerekből hiányzik egy nagyon fontos elem, ami azt gondolom, hogy szakmailag nekem talán a legmeghatározóbb. (Nem elítélni szeretném azokat, akik ezzel foglalkoznak! Nagyon nagy segítség lehet az Ő munkájuk és a többségük nyomon is követi azok átalakulását, akik hozzájuk fordulnak, és tényleg segítik őket mindenben! Nekik ez a munkájuk, ebből élnek… de sajnos a többség azért nem így áll hozzá! Tényleg… tisztelet a kivételnek! )

forras és a cikk folytatása:http://fitnessjunkiehu.com/blog/taplalkozas/item/44-kuldj-etrendet-nem-igy-megy

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.