A módszer lényege: válaszd szét az ételeket részben az általuk tartalmazott makrotápanyagok, részben hasraütés-szerűen  (szénhidrát-, fehérje-, keményítő-, gyümölcsnapok követik   egymást). Lássuk, hogyan is néz ez ki:
 
A 90 napos diéta elmélete
 
Reggeli – minden napra: Minden reggeli ugyanaz: egy kevés gyümölcs, két alma, körte, barack, vagy egy marék apró gyümölcs, eper, málna, szőlő, cseresznye……. stb. Fontos, hogy az utolsó gyümölcsevés után 1 óra teljen el még az ebéd előtt.
 
1. nap, proteinnap:

Tejet, sajtot csak ezen a napon szabad enni. Ebéd: 3 szelet (20 dkg) főtt, vagy sült hús, hozzá egy szelet kenyér. Hús helyett fogyaszthatunk 3 tojást, sütve vagy főzve, vagy a hússal megegyező mennyiségű sajtot.

Salátát – olaj nélkül – korlátlan mennyiségben ehetünk. Ebéd után 2 dl tészta nélküli levest igyunk. Vacsora: ugyanaz, mint az ebéd, de leves nélkül. Ügyeljünk arra, hogy ugyanazt, és ugyanannyit együnk mint ebédre ettünk.

Tehát ha húst ebédeltünk, akkor húst vacsorázzunk, vagy ha tojást, akkor tojás legyen a vacsora is.

forras:http://www.xlsport.hu/-Miert-nem-jo-a-90-napos-dieta

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.