Elkészítés:

A pulykamellet vékony szeletekre vágjuk, klopfoljuk. Pácot készítünk: az olajban elkeverjük az oregánót, a felaprított fokhagymát, a bazsalikomot, a majorannát, mézet, citromlevet, reszelt citromhéjat (sok citromra van szükség, mert ez adja meg az ízét az ételnek). A húst ebbe a pácba tesszük. Sütés előtt a húst hurkapálcára tűzzük, hőálló tálra tesszük úgy, hogy alá csöpöghessen a hús szaftja, ezután 190-200 fokos sütőben sütjük úgy, hogy sülés közben időnként mézzel és a páccal kenegetjük.

Ha kíváncsi vagy a cikk folytatására, látogass el a http://testformazo.com oldalra, ahol még több érdekességet találsz.
Ìrta:Bögi Viktor

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!
 

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Sopron – Alphapark
06/99 505-238
 
https://www.speed-fit.hu

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.