Ismerkedj meg Te is a Nocco energiaital fajtáival, melyek nem kizárólag éberré tesznek, de általuk a sportban is nagyobb teljesítményt leszel képes prezentálni! Minek köszönhető a többlet energia és mikor javasolt fogyasztani a Nocco BCAA tartalmú italait?

A BCAA rövidítés mögött három esszenciális aminosav áll, mégpedig az izoleucin, a leucin és a valin, melyekről tudni kell, hogy az izomszöveted aminosavtartamának a 35%-át teszik ki. Még fontosabb, hogy a szervezet nem képes az előállítására, így mindenképpen ételekből vagy táplálékkiegészítőkből kell pótolnod. Különlegessége még, hogy nem a májban, hanem – hacsak nem használod fel rögtön – az izomban bomlanak le.

A BCAA összességébe segít a bevitt fehérje hasznosulását, gátolja az izombomlást és elősegíti az izmok növekedését. Ami pedig igazán különlegessé teszi, hogy a glikogéntár alacsony szintje esetén – tehát, amikor edzés közben túl sok energiát éltél fel – a szervezet a BCAA-ból fedezi a szükséges erőt. Ezáltal megnövelhető a teljesítmény.

Mikor érdemes a Nocco BCAA tartalmú italát fogyasztani?

Edzés előtt, közben és után is! A BCAA edzés előtt kitűnően szolgál, ha például kihagytál egy étkezést és nem áll megfelelő mennyiségű aminosav a rendelkezésedre. Edzés közben például a folyadékpótlás mellett a BCAA energiatartalékodat biztosítja, míg edzést követően az izombomlást gátolja. BCAA tartamán felül további 6 különböző vitamint, zöldteát, L-karnitint és akár koffeint is tartalmaz. Ez utóbbi tulajdonsága miatt akár szellemi munkánál is helytálló!

A Nocco italainak kiváló alapanyagai, cukor- és édesítőszer mentes tulajdonságai miatt bármelyik diétába beilleszthetőek; selymes íze pedig megkönnyíti a napi szükséges folyadékbeviteledet.

A koffeinérzékenyekre is gondoltunk! Így az emelt BCAA tartalmú sportitalaink koffeinmentes változatban is kaphatóak.

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.