elkészítés
  1. 4 óráig vízben áztassuk a kesudiót.
  2. Turmixgépben pépesítjük a kesudiót a juharsziruppal, ha szükséges, tehetünk 1-2 kanál vizet.
  3. Tegyünk éppen csak egy pici csipet sót és a vaníliát a péphez.
  4. Amikor már krémes és habos, turmixoljuk hozzá a kókuszolajat. Vigyázzunk, ha túl sokáig forgatjuk, akkor az olaj kicsapódik, és elveszíti krémes állagát.
  5. Hidegen tartjuk kb. 2-3 óráig. Így a krém megszilárdul, ezért is ne tegyünk túl sok vizet bele, mert akkor folyós lesz.

forras:http://www.nosalty.hu/recept/tejszinhab-tej-nelkul

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.