HOZZÁVALÓK

  • 240 ml natúr joghurt
  • 1 db tojás
  • 125 g teljes kiőrlésű liszt
  • 125 g zabpehelyliszt
  • 130 g eritrit
  • 50 ml olíva olaj
  • 1 ek sütőpor
  • 1 kk szódabikarbóna
  • 1 kk vanília kivonat
  • 1 csipet só
  • 120 g áfonya

ELKÉSZÍTÉS

Legelőször összekeverjük a joghurtot a tojással, az olajjal, és a vanília kivonattal. Ezt követően egy másik tálban a lisztet, az eritritet, a sütőport, a szódabikarbónát és a sót keverjük össze.

A lisztes keveréket dolgozzuk össze a joghurtossal, majd keverjük bele a gyümölcsöket.

Legvégül papírral bélelt muffinformákba kanalazzuk, és süssük készre 25 perc alatt 190 fokra előmelegített sütőben. 

Jó étvágyat!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!

    [tssendy listID "11895"]

    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!

      [tssendy listID "11895"]

      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.