Ezt az ételt bármikor összedobhatod kb. 20 perc alatt, nem csak egyszerű és finom, de könnyű elkészíteni is. A friss saláta és a koktélparadicsom kiválóan kiegészíti a garnélarák ízét, melyet a fokhagymás-citromos dresszing igazán különlegessé tesz.

Hozzávalók:

250 g tisztított garnéla
1 csésze vegyes saláta
1/2 csésze koktélparadicsom, félbevágva
1/4 csésze apróra vágott friss petrezselyem
1 gerezd fokhagyma, finomra aprítva
2 evőkanál extra szűz olívaolaj
2 evőkanál citromlé
só és frissen őrölt fekete bors ízlés szerint

Elkészítés:

Melegítsd elő a serpenyőt közepes lángon. Add hozzá az olívaolajat és a finomra aprított fokhagymát, majd pirítsd 1-2 percig. Add hozzá a garnélákat, és süsd 2-3 percig, amíg szép rózsaszínűek lesznek. Vedd ki a serpenyőből a garnélákat. Keverd össze a citromlevet, a sót és a borsot az olajos fokhagymával egy kis tálban. A salátát és a paradicsomot helyezd egy tányérra, majd öntsd rá a citromos fokhagymás dresszinget. A tetejére helyezd rá a grillezett garnélákat, majd szórd meg friss petrezselyemmel.

Jó étvágyat!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.