Ez a sós spenótos palacsinta nagyszerű módja annak, hogy jól induljon a reggeled!

Hozzávalók:

  • 2 tojás
  • 100 g natúr túró
  • 50 g zabliszt
  • 50 ml mandulatej
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 100 g friss spenót
  • 1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

  1. Először elkészítjük a palacsintatésztát. Egy tálban keverjük össze a tojásokat, a túrót, a zablisztet, a mandulatejet, a sót és a borsot, majd hagyjuk állni kb. 10 percig.
  2. Közben mossuk meg a spenótot, és vágjuk apróra a fokhagymát. Egy serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat, majd adjuk hozzá a fokhagymát és a spenótot, és pirítsuk 1-2 percig, amíg összeesik.
  3. A tésztát keverjük össze a spenótos keverékkel.
  4. Egy serpenyőben hevítsünk fel egy kevés olajat, majd kanalazzunk bele 2-3 evőkanál tésztát egy adaghoz. Süssük 1-2 percig minden oldalán, amíg aranybarna.
  5. Ismételjük meg az előző lépést az összes tésztával, majd tálaljuk azonnal.

Jó étvágyat!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.