Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 150g lazac filé
  • 130g édesburgonya
  • 15g vaj
  • Zöldfűszerek
  • bors
  • szerecsendió

Elkészítés;

A zöldfűszereket felaprítjuk, majd sót borsot szórunk rá és megforgatjuk benne a bőrös lazacot. Ezután a vajat megolvasztjuk egy serpenyőben majd bőrös felével rá helyezzük a lazacot, ezután mindegyik oldalán megsütjük. Az édesburgonyát megpucoljuk, hasábokra vágjuk só és bors, szerecsendió hozzáadásával 180 fokos sütőbe ropogósra sütjük. A vajas serpenyőben elkészítjük a párolt zöldség kötetet is, cukkini, padlizsán, kaliforniai paprikából.

Kalória:

480 kcal C:37g P:36,7g F:19,3g

Rövidítések jelentése:

cm- cukormentes

tk- teljes kiőrlésű

C- szénhidrát (angol carbonhydrat szóból)

F- zsír (angol fat szóból)

P- fehérje (angol protein szóból)

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.