Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 300 g szűz pecsenye
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 10g vaj
  • Só, bors
  • 300g burgonya
  • 100g zsenge zöldborsó

Elkészítés:

A szűzpecsenyét 1 cm es kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd vajon sütni kezdjük, közben fokhagyma nyomó segítségével a fokhagymát is hozzá adjuk. Míg sül a hús a burgonyát megpucoljuk és lehetőség szerint egyforma kockákra vágjuk. Megsózzuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire vagy forrólevegős sütőben tesszük mindkettő esetében 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük. Közben elkészült a hús, amihez hozzá adjuk a kiolvasztott borsót, átforgatjuk, majd, ha elkészül a krumpli, azt is hozzáadjuk. Még egy gyors keverés és kész.

Kalória:

355kcal

C: 30,5g

P:37,5

F:77,5g

Rövidítések jelentése:

cm- cukormentes

tk- teljes kiőrlésű

C- szénhidrát (angol carbonhydrat szóból)

F- zsír (angol fat szóból)

P- fehérje (angol protein szóból)

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.