Használata:

 • A testmagasságodnak megfelelően állítsd be a vízszintes pad részt.
 • A térdeplőt olyan magadra állítsd, hogy amikor ráfekszel a vízszintes padra a térded ill. a lábszárad stabilan támaszkodjon rajta.
 • Fogd meg a fogantyúkat, hogy ellen tudj tartani, amikor a súlyt kitolod.
 • Feküdj hasra a vízszintes padon úgy, hogy egyik lábad a térdeplőn van. A másik lábadat tedd a lábtoló részre úgy, hogy a kinyújtott láb pozíciónál a boka természetes helyzetben maradjon. Tartsd a lábfejed függőleges helyzetben.

Edzéstipp:

Ezt a gyakorlatot kiegészítésként végezd. A súly visszaengedése, azaz a láb hajlítása mindig lassan, koncentráltan történjen. Ne lökd ki a súlyt a mozdulat végén, ne lendületből dolgozz. Használd ki a teljes mozgástartományt. A csúcsösszehúzódásnál feszítsd meg a farizmodat. Végezd a gyakorlatot először az egyik, majd a másik lábaddal, viszonylag nagy – 15 – 20-as – ismétlésszámmal, de ehhez is válassz megfelelő terhelést, mivel az elengedhetetlen a fejlődésedhez!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
  Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
  és legjobb ajánlatainkról!

  Iratkozz fel hírlevelünkre!   A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.