Kedves diákok! Tisztelt szülők!

Dr. Kálmán Csilla vagyok, Győr városának egészséges életmódért felelős polgármesteri biztosa, illetve a Speedfit személyi edzője.

Örömünkre  szolgál, hogy Te is igénybe vetted a Speedfit által kínált ingyenes konditeremlátogatási lehetőségünket. Örülünk, hogy a Speedfit tagjává váltál!

Viszont tudatában vagyok annak, hogy kezdőként bizony nem egyszerű eligazodni a gépek sokasága közt. Pontosan ezért szeretnénk Neked segíteni, és szeretnénk Téged maximálisan támogatni abban, hogy a lehető legbiztonságosabban és legtudatosabban sportolhass nálunk.

Éppen emiatt ajánlunk a figyelmedbe 4 teljesen ingyenes lehetőséget.

 1. Gépek használatának bemutatása: Jómagam és kollégám, Szigeti Péter szeretnénk Neked bemutatni a konditermet, a gépek pontos használati menetét, illetve szeretnénk Veled megismertetni a konditermi edzés alapelveit. A fiúkat Péter kollégám szeretettel várja jövő hét csütörtökön (aug.19-én) 15.00-kor a Speedfit recepciójánál, jómagam pedig a lányokat jövő hét szerdán (aug.18-án), 10.00-kor. Természetesen, amennyiben fiúként a szerda, vagy lányként a csütörtök ideálisabbnak tűnik Neked, nyugodtan csatlakozz aznap az adott csoporthoz. Amit hozz magaddal: váltócipő! Kérlek, pontosan érkezz!
 2. Teremedzői órák: Minden héten hétfőtől péntekig 17.-00-tól 20.00-ig áll rendelkezésetekre teremedző, akitől bátran kérhettek segítséget, ha elakadtok. A kolléga ezen időtartam alatt a teremben tartózkodik és szívesen segít Neked. Amennyiben nem találod őt, jelezd a recepción.
 3. Csoportos edzés: Szűcs Péter kollégám minden héten kedden 14.30-kor tart Nektek csoportos órát, köredzés jellegben. A köredzésre előre jelentkezni kell, hiszen a létszám a terem adottságai miatt korlátozott (15 fő). Amit kérünk az, hogy minden héten legkésőbb hétfő 21.00-ig küldjétek el a  jelentkezéseteket a szucs.peter0107@gmail.com email címre. Amennyiben közbejönne valami, emailben jelezd a lemondást, hogy tudjon más jönni a helyedre.
 4. Edzésterv QR kóddal: a jövő heti személyes találkozót követően emailben küldök egy  kezdő edzéstervet  QR kóddal ellátva, külön a fiúknak és külön a kányoknak, ami alapján -és az általunk átadott tudás alapján – tudatosan fogtok tudni nálunk sportolni.

Mint említettem, a fenti szolgáltatások igénybevétele ingyenes.

Bármilyen kérdés esetén bátran keressetek.

Remélem minél többetekkel találkozunk a jövő heti találkozón!

Üdvözlettel,

dr. Kálmán Csilla

Győr városának egészséges életmódért felelős polgármesteri biztosa

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
  Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
  és legjobb ajánlatainkról!

  Iratkozz fel hírlevelünkre!   A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.