100 darab bérletet ajánlott fel egy győri konditerem helyi iskolások számára. A mintegy 2 millió forint értékű ajándékot pénteken, a Városházán adták át jelképesen a Győri Szakképzési Centrum főigazgatójának. A felajánlást, a város sportot is felügyelő alpolgármestere is üdvözölte.

„A városvezetés számára nem csak a profi, de az amatőr sport is kiemelten fontos, ezért kiváló kezdeményezésnek tartom, hogy egy felajánlás révén győri iskolások mozoghatnak majd többet a következő időszakban” – mondta a Városházán tartott sajtótájékoztatón Radnóti Ákos.

„Dolgozunk egy komoly koncepción, ami az amatőr sportról szól, ennek részleteit ősszel szeretnénk bemutatni” – tette hozzá a sportot is felügyelő alpolgármester.

FOTÓ: MARCALI GÁBOR

„Nagyon szépen köszönjük ezt a nemes felajánlást, amit győri iskolások kapnak majd meg, de hogy pontosan kik, azt maguk a diákok döntik el, a Városi Diák Fórum segítségével” – hangsúlyozta Hartyándiné Frey Aranka.

„A 100 darab bérlet minimum 10 százalékát a Szabóky Adolf Szakiskola diákjai kapják majd, vagyis fogyatékkal élők is részesülnek az ajándékból” – tette hozzá a Győri Szakképzési Centrum főigazgatója.

„Azt tapasztaltuk, hogy a Covid-járvány ideje alatt nagyon sok feszültség gyűlt össze a fiatalokban, ennek levezetésére is alkalmas a sportolás, ezért ajánlottuk fel a kondi bérleteket, amiket heti három alkalommal vehetnek majd igénybe a diákok” – mondta Kovács Péter, a Speedfit stúdióvezetője.

forrás: https://www.gyorplusz.hu/gyor/szaz-darab-ingyen-kondiberlet-gyori-iskolasoknak/

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.