Az edzéseid során az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, az nem más, mint a láb edzés kihagyása.

A lábedzés nem keverendő össze a futással, kardióval vagy a biciklizéssel. Külön kell edzened a lábaidat, súlyokkal. Az súlyzós edzés megnöveli az anyagcserédet, ami azt jelenti, hogy több zsírt fogsz elégetni.

Lábedzés során olyan zsírégető hatást érhetsz el, amit nagyon nehezen tudnál megtenni kardió edzéssel. A lábedzés olyan intenzív, hogy az egész testednek részt kell vennie benne, sőt olyan módon veszi igénybe a hasizmokat, amit semmilyen más gyakorlatcsoporttal nem érhetsz el.

Ha maximalizálni szeretnéd edzéseid hatékonyságát, hetente LEGALÁBB egyszer iktass be láb napot. Keresd meg a kedvenc gyakorlataidat, melyekben komfortosan érzed magad, mint például a guggolás, felhúzás, kitörések, de figyelj arra, hogy a feladatok intenzitását csak annyira fokozd, hogy másnap ne essen nehezedre menni. Kezdd lassan, összepontosíts arra, hogy a gyakorlatokat a láb izmai végezzék.

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.