Amennyiben úgy érzed, hogy képes vagy fölülemelkedni magadon, szereted a megpróbáltatásokat, tesztelni szeretnéd fittségi szintedet vagy hajt a versenyszellem, vágj bele! Egy próbát mindenképpen megér!

Nézzük konkrétan miről is van szó

Ezentúl minden hónapban 3 feladat felkerül a funkcionális teremben lévő SPEEDFIT Eredménytáblára. A 3 gyakorlat különböző fittségi kategóriákat tesztelnek (maximális erő, állóképesség, gyorsaság, robbanékonyság stb.) külön női és férfi kategóriákban. A 3 kihívás tetszés szerint választható, akár 1 vagy akár mind a 3 együtt a legelszántabbaknak. Egyetlen feltétele a kihívás teljesítésének csupán annyi, hogy egy SPEEDFIT edzőnek jelen kell lenni az eredmény hitelesítéséhez és a táblára felíráshoz. Az eredmény mindaddig fent marad a táblán, amíg valaki azt meg nem dönti.

Októberi kihívás:

Hátul guggolás rúddal (1 ismétlés – max. súly): végezheted vállszéles vagy szélesebb terpeszben is, guggolás legmélyebb pontján a combok vízszintesek a talajjal

500m sprint időre (Assault futógépen): a gép beállításában az edző segít

Burpee (1perc alatt amennyi megy): négyütemű fekvőtámasz, ugráskor karokat fej fölé kell lendíteni, lenti szakasz fekvőtámasz nélkül

Októberi kihívàs jelenlegi àllàsa:

A kihívásokat október utolsó napjáig van lehetőségetek teljesíteni, a táblára felkerült legjobb eredmények tulajdonosait értékes ajándékokkal jutalmazzuk, illetve 1 hónapig fent marad a nevük az eredményjelző táblán. Ne habozz, próbáld ki magad!!!

Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a [email protected] címen.