Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 250g bőr nélküli kacsamell
  • 260g Burgonya
  • 200g áfonya
  • 5g barna rizs liszt vagy zabliszt
  • Édesítőszer
  • 15g vaj
  • 30ml mandulatej
  • Só, bors, fokhagyma por, szerecsendió
  • 250g zöld spárga

Elkészítés

A spárgát megmossuk, majd letörjük a fás részt a végéről 5g vajon meggrillezzük. Közben feltesszük főni a megpucolt felkockázott burgonyát. Száraz serpenyő elősütjük a kacsa mellett mindkét oldalán három- három percig. Sózzuk, borsozzuk, majd alá dobunk 10 gramm vajat és 160 fokos sütőben 10 percig sütjük. Közben az elkészült burgonyát leszűrjük krumplinyomó segítségével összenyomkodjuk mandulatejet adunk hozzá sózzuk borsozzuk szerecsendiót adunk hozzá és krémesre keverjük. Egy tálba tesszük az áfonyát édesítővel sóval ízesítjük pici citromlevet adunk hozzá majd felforraljuk. Folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a lisztet ízlés szerint még édesítjük. 

Miután minden elkészült szépen tálaljuk.

Természetesen bármilyen hússal elkészíthető!

Kalória:

Rövidítések jelentése:

cm- cukormentes

tk- teljes kiőrlésű

C- szénhidrát (angol carbonhydrat szóból)

F- zsír (angol fat szóból)

P- fehérje (angol protein szóból)

 
 
 

413kcal C: 45,5g P: 32g F: 12,5g

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.