Jó napot, Péter!

A minap a barátnőm, aki egy másik városban személyi edzővel edz, azt mondta; a személyi edzés, olyan, mint a drog, ha az ember átéli, milyen szakszerű felügyelet mellett edzeni, már nem akar más módszert kipróbálni.

Ne vegye sértésnek, de szerintem viszont, ez nem más, mint a flancoló háziasszonyok társalkodó délutánja.

Addig- addig győzködött viszont a Barátném, hogy arra gondoltam, üsse kő én is kipróbálom. Győzzön meg! Miért menjek Önökhöz edzeni?

Üdvözletem: K. Krisztina

Kedves Krisztina!

Nem sértett meg, sőt feldobta a labdát, amit illik leütni! Az öndicséretnek azonban nem vagyok híve! Ezért leírom Önnek, mit takar a személyi edzés és miben más, mint például a csoportos órák vagy az egyéni próbálkozások. Egy szóval összegezve, a személyi edzés nem más, mint egy egyénre szabott edzésmódszer és annak a helyes végrehajtása. Az első találkozáskor, talán „a flancoló háziasszonyok társalkodó délutánjához hasonlóan”, átbeszéljük a kedves vendég céljait, problémáit, szükség esetén átnézzük az orvosi papírjait, javaslatait. Ezt követi, a talán még mindig nem olyan mélyrehatóan emlékezetes állapotfelmérés, ahol szembesülünk azzal, hogy ki honnan hová tart és bennünk edzőkben megkezdődik a tervezés folyamata. Közös célunk, hogy a várva várt eredményt, biztonságosan, de a leghamarabb úton elérjük.

És itt kezdődik a java…..

Heti 3-4 alkalommal rendszeresen találkozunk és a rendszerbe foglalt gyakorlatokat megtanítom helyesen elvégezni. Az edzések egymásutániságát, nem a random véletlen hozza, az első edzéstől az utolsóig egy zárt rendszerben dolgozunk. Az edzések sosem könnyűek, de egyénre szabottan célra vezetőek!

Kérem, jöjjön el hozzánk egy edzésre, érezze át a „ háziasszonyok” küzdelmeit és csak utána véleményezzen és ítélkezzen!

Várom szeretettel edzéseimre!

Nagy Péter Személyi Edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.