Kedves Péter!

34 éves, volt sportoló vagyok. 4-5 éve elhíztam, de már nagyon sokat alakultam. 14 kg-tól szabadultam meg, kemény fogyókúrával 2 hónap alatt. Most viszont már úgy érzem, nem bírom tovább és sajnos a kilók is egyre csak jönnek vissza. Hogy tudnám megtartani a súlyvesztés mértékét és tovább fejlődni?

Köszönettel:

Kovács Róbert

Kedves Róbert!

A nagyon gyors fogyás nem egészséges és nem is hoz maradandó eredményt. Nem fogyókúrázni kell, hanem diétázni és életmódbeli változást eszközölni. Sajnos hiába adunk le gyorsan sok kilógrammot, ha visszaállunk a megszokott, nem megfelelő életvitelünkhöz és szokásainkhoz, akkor sajnos visszaáll az eredeti állapot.

A rendszeres táplálkozással és edzéssel elért súlyvesztés maradandó, kérem, erre törekedjen. A diétát tekintve érdemes olyat kialakítani, amelyet 99 éves koráig fent tud tartani az ember. Az életmódot tekintve pedig, állandósítani kell a rendszeres heti háromszori testmozgást.

Edzéssel és táplálkozással kapcsolatos kérdésekkel bátran keressen fel a Speedfit Fitnesz Stúdióban.

Sportbaráti Üdvözlettel:

Nagy Péter

Személyi edző

Speedfit, Fitnesz Mindenkinek!


Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.