Kedves Ivett,
Természetesen vannak olyan gyakorlatok, melyekkel sokat javíthat az említett testrész feszességén. A probléma egyáltalán nem egyedi, az idő múlásával sok nőt érint.
A tolódzkodás az egyik legismertebb és legjobb gyakorlat a tricepsz edzésére. Végezheti hajlított vagy nyújtott lábbal, úgy, hogy lába a talajon van, de akár két pad között is, ilyen módon lába egy magasságban lesz kezével és így nehezítheti a gyakorlatot.
A szűk fekvőtámasz is kitűnő választás lehet! A tenyere legyen mellmagasságban, karjait zárja szorosan törzse mellé. A könyök végig hátrafelé nézzen. Ha kezdetben nehéznek bizonyul, kezdje falnak támaszkodva, majd végezze padon, és ha már ez is jól megy, akkor lehet lemenni a talajra.
A SPEEDFIT Fitnesz és Szolárium Stúdióban számos lehetőség van a tricepsz súlyzókkal, súlyokkal történő edzésére, de ezt a két alapgyakorlatot soha nem hanyagolja el!
 Sok sikert kívánok!
Viki

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.