Tiszteletem, Anikó!

A minap hallottam a SPEEDFIT Fitnesz Terem, új diétás és fogyasztó programjáról. Tudna nekem pontos információkat küldeni? Mit fog tartalmazni a program? Mennyire biztos a fogyás? Mikor és hol kell rá jelentkezni?

Jómagam, 46 éves vagyok, 165 cm és sajnos 98 kg. Itt az Új Év küszöbén elhatároztam, hogy nyárra megszabadulok a súlyfeleslegem nagy részétől, hogy az idei nyaralásunk alatt, már ne csak nézni tudjam „nehézbombázóként”, ahogy röplabdázik a család, hanem igenis probléma nélkül játszhassak velük a strandon. Tudja, vagy talán nem is tudhatja, milyen egy kövér ember sorsa? Ha csak a nyarasára gondolok, sokszor nem az jut ám eszembe, hogy remélem szép időnk lesz a tengerparton, vagy, hogy milyen jó kirándulások várnak ránk….. Nem, én bizony azon morfondírozom, hogyan fogok levetkőzni a strandon, mi lesz, ha félmeztelenül meglát a család, vajon csalódik e bennem a férjem, mit szólnak a többiek? Frusztráltan érzem magam, sokszor még a hétköznapokon is, nem hogy egy nagyobb családi eseményen. A frusztrációm rosszkedvet szül, a rosszkedv pedig lassacskán depresszióba taszít. 

Örömmel olvastam azonban az eddigi írásaikat, követtem a honlapon szereplő információkat! Amennyiben ebben a programban kérhetek edzői segítséget, úgy belevágnék. Mit ad Isten, talán egyszer nekem is sikerülhet!

Előre is köszönöm válaszát!

J. Evelin

Köszönöm a megkeresést, Evelin! Örömmel tájékoztatom az új programunkat illetően és várom, hogy mielőbb személyesen is találkozzunk és belevágjunk a súlycsökkentésbe!

Az új program, a Zsírharcosok klubja néven látja majd meg a napvilágot! Nem véletlen a névválasztásunk! Harcosokat toborzunk, mert ez a fél év, amit a jelentkező az egészségére, külső- belső szépségére és a jó közérzet kialakítására áldoz, ez egy nagyon kemény küzdelem lesz. Sajnos nem adhatjuk ingyen a sikert, de talán pont ettől szép, hiszen a megpróbáltatás és a győzelemhez vezető rögös út, megszépíti, és még értékesebbé teszi a várt eredményt. Az út 6 hónapon át vezet, kiinduló pontként egy teljes orvosi kivizsgálás vár a jelentkezőkre, hogy biztonságban és orvosi kontrol mellett szabadulhassanak meg a felesleges kilóktól, ezt követi egy diétás kúra és a folyamatos edzői – orvosi felügyelet által övezett rendszeres testmozgás. Az eredményeket igyekszünk minél szélesebb skálán, minél több nézőpontból kimutatni majd önnek, de leginkább úgy is érezni fogja a változást.


Kérem, keressen fel engem a SPEEDFIT Fitnesz Stúdióban, hogy megmutathassam a termet, és személyesen is átbeszélhessük az elképzeléseket és célokat!

Várom mielőbbi jelentkezését!

Nagy-Huszár Anikó Személyi Edző

SPEEDFIT
Fitnesz mindenkinek

Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.