Szervusz Anikó!

K. Krisztina vagyok, 44 éves. Csoportos edzésre szeretnék járni. Lenne erre lehetőségem nálatok? Köszönöm válaszod!

Üdvözlettel: Krisztina

Kedves Krisztina!

A legjobb helyen jársz! Többfajta csoportos edzés között válogathatsz nálunk.

A héten több alkalommal is részt vehetsz TRX edzéseken Bögi Viktor személyi edzőnél, valamint a Shockwave köredzésre is szeretettel várlak én és a férjem, Nagy Péter is.

Röviden bemutatva… A TRX® Suspension Trainer® egy hordozható funkcionális tréning eszköz, amellyel állóképességet, erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és a törzsizmok (core) stabilitását tudod fejleszteni.

A SHOCKWAVE, egy új KÖREDZÉS! A nyugati média csak úgy nevezi „az egyik leghatékonyabb, teljes testet átmozgató edzés a világon”. A shockwave edzés egy speciális köredzés, ami során az ergométert összekapcsoljuk erősítő és alakformáló gépekkel, kis kéziszerekkel, fittball labdákkal és más finesz eszközökkel. Az ergométernek köszönhetően ez az edzés egy folyamatos magas intenzitást és magas kalóriaégetést biztosít és a gépekkel, kéziszerekkel végzett párhuzamos munkával a karok, has és lábak formálását segíti. Ezáltal válik a shockwave, az egyik legextrémebb cross-training edzésnek.

Szeretettel Várunk!

Sportbaráti Üdvözlettel:

Nagy-Huszár Anikó

Személyi edző

0670/366-2886

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.