Kedves Péter!

70 éves, testben lélekben elhatározott sportolni vágyó fiatalember vagyok. A fiatalembert nem cinizmusból írtam, valóban nem érzem magam öregnek és nem is akarok megöregedni. Gerincproblémáim vannak, sokszor fáj a hátam és nehezen indul a reggel. Azt olvastam a honlapjukon, hogy „nem csak a húsz éveseké a fitneszterem világa”. Ezért bátorkodtam Önt felkeresni. Szeretnék edzeni járni, de nem tudom, hogyan álljak neki, a termekben lévő edzőgépek számomra nagyon az új világ termékei, használatuk bonyolult és abban sem vagyok biztos, hogy mindegyik megfelel nekem. Kérem, lásson el tanácsokkal!

Üdvözlettel:

Horváth Károly

Kedves Károly!

Ismeretlenül is megerősítem Önben, igen, Ön valóban egy FIATALEMBER, és nem véletlen írtam csupa nagybetűvel. Bárcsak mindenki így gondolkodna, ahogy Ön. Nagyon örülök, hogy megkeresett. Ne ódzkodjon a fitnesztermekben használt gépektől! Tudom, hogy használatuk kívülről összetettnek tűnik, de nemes egyszerűséggel működnek. Mindig a megadott izomcsoportot dolgoztatják meg, csökkentve a sérülésveszélyt. Nézzük például a kötött súlyos gépeket, a szabadsúlyzós feladatokkal ellentétben nem lehet kibillenni gyakorlatvégzés közben ezzel is megelőzve, hogy a rossz, egyensúlyvesztett mozdulatokkal meghúzódjanak az izmok, szalagok, esetleg gerinc problémákat okozzon. Én sem a fitnesztermek világában nőttem fel, nálunk, ahol én edzettem, még zsír szagúak voltak a gépek, az edzőruháinkon fekete foltok ékeskedtek, ha hozzájuk értük és vasrudakkal gyakorlatoztunk, de ez sok mindennel ellentétben egy előnyös változás. Higiénikus környezetben, precízen karbantartott gépek mellett, csak jobb lehet, és azért még néha a vasrúd is előkerül.

Az, hogy nehezen indul a reggel, úgy gondolom nem korosztályfüggő, már 30-32 éves embertársaink is panaszkodnak derékfájdalmakra. Amennyiben orvosa súlyosabb gerincproblémát nem diagnosztizált és áldását adta a mozgásra, úgy csak bíztatni tudom, kezdjen el edzeni minél előbb.

Szeretettel várom Önt, a Speedfit Fitnesz Stúdióban!

Sportbaráti Üdvözlettel:

Nagy Péter Személyi edző

SPEEDFIT
Fitnesz mindenkinek!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.