Szervusz, Anikó!

H. Evelin vagyok. Személyi edzésekkel kapcsolatban érdeklődnék. 44 éves túlsúlyos hölgy vagyok. Sajnos jelenleg munkanélküli. Edző segítségére lenne szükségem, de sajnos nincs rá pénzem. Tudna Nekem e-mailben edzéstervet küldeni, akkor megpróbálkoznék az otthoni edzéssel.

Köszönöm!


Kedves Evelin!

A fitnesztermek világa és a személyi edzés már nem csak a jómódúak lehetősége. Ma már nagyon kedvező áron juthat terembérletekhez és az edzői segítségnek is több módja akad.

Nézze csak, nálunk a SPEEDFIT-ben, külön értékeljük, ha valaki hosszú távra tervez, éves bérletünk esetén megkaphatja a legjobb ajánlatot.

Személyi edzéseinken pedig lehetőség nyílik a páros edzések kihasználására. Ebben az esetben nem veszik el a személyre szabott edzés varázsa, anyagilag viszont kedvezőbb. Nem utolsó sorban, hangulatában is nagyon jók, házastársaknál viccesen értelmezve akár kapcsolat terápiának is nevezhetjük.

Az interneten átküldött edzéstervekben nem hiszek. Az edzésmódszer pontos megtervezéséhez szükség van állapotfelmérésre, a gyakorlatok pontos elsajátítására és a folyamatos feed back-re.

Keressen fel minket bátran!

Személyesen szívesen segítünk, hogy elérje céljait!

Szép napot!

Nagy- Huszár Anikó

Személyi EdzőuszHu

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.