Kedves Tamara!

Próbálj meg minél változatosabban étkezni naponta 5 alkalommal legalább. Használj különféle étel elkészítési módokat is. Ügyelj a minőségi szénhidrát és fehérje bevitelre. Az ételek kiválasztásakor fontos, hogy minden szükséges tápanyagot megkapjon a szervezeted. Kevés sót használj az ételek elkészítésekor, illetve kerüld a túl zsíros, olajos ételeket.

zöldségek fogyasztása nélkülözhetetlen az egészséges ételek mellé. Magas cukortartalmú ételek és italok kizárása az étkezésekből. Fontos tényező a megfelelő folyadékfogyasztás is.

Láthatod, rengetek kisebb és nagyobb tényező van, amire célszerű odafigyelni, javaslatom, hogy tűzz ki magad elé rövidtávú célokat, amiket az étkezésben és a sportban meg tudsz valósítani, így mindig motivált fogsz maradni és életmódszerűen tudsz majd egészségesen élni.

További részletes információért keresd fel szakképzett edzőinket a SPEEDFIT Fitnesz és Szolárium Stúdióban akik hatékonyan segítenek az indulásban és folyamatos motiválásban!

Üdv, Ricsi

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.