Kedves Péter!

Elegem van a diétámból! Imádom a tésztát és utálom megvonni magamtól. Tudnál tanácsot adni, hogy elégítsem ki a vágyaimat anélkül, hogy hétről hétre hízzak?

Köszönöm!

Egy Éhenkórász!

Kedves Éhenkórász!

Nagyon aranyos az aláírásod, de nem túl pozitív. Ezen a felfogáson kellene a legelőször változtatnod. Ne gondolj mindig az evésre. Közhely, de igaz: „nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk”.

A diéta és az egészséges táplálkozás nem azt jelenti, hogy éhezned kell. Tésztákat köretként csirke vagy hal mellé, ebédre ajánlatos enni. Bio, teljes kiőrlésű tönköly tésztákat, sűrű lisztből készült tésztákat vagy szénhidrát csökkentett tésztákat ajánlok diéta idején is.

Táplálkozással és edzéssel kapcsolatos kérdéseivel nyugodtan keressen meg személyesen is a SPEEDFIT Fitnesz Teremben. Az itt található Profitness Shopban az alapanyagokat is beszerezheted.

Szeretettel várunk!

Nagy Péter Személyi edző és a SPEEDFIT Csapata

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.