Kedves Péter!

50 éves férfi vagyok. Fiatalabb koromban sportoltam, de a gyermekeim születése után szinte semmi időm nem volt magamra. Ehhez kapcsolódott az erős dohányzás és természetesen az állandó munka is, ami elég stresszes élethez vezetett. A probléma 2 évvel ezelőtt kezdődött, mikor is rosszul lettem és kaptam egy enyhe szívinfarktust. Azt hiszem az ember, csak akkor kap észbe, mikor megtörténik a baj. Ön szerint van még esélyem helyre hozni magamat, a szervezetemet? Mit tanácsol? Köszönöm.

L. István

Kedves István!

Nagyon sajnálom, ami Önnel történt, de kérem, tekintse úgy, mint egy újjá születést. Az élet figyelmeztette, hogy az egészségtelen életmód bizony nem vihető tovább. A dohányzást remélem azóta abbahagyta, ha esetleg mégsem, kérem, első lépésben erre tegyen fogadalmat.

A munkájával kapcsolatban, szeretném Önnel megosztani egy régi professzorom bölcs mondását, miszerint; stressz mentes élet nincs, az csak maga a halál. Nem stressz mentesen kell élni, hanem meg kell tanulni, ezt a feszültség orientált állapotot kezelni. Erre pedig hiszem, hogy nincs is jobb, a mozgásnál.

Úgy vélem, ha már így felkeresett, akkor Ön már döntött, tudja, hogy változtatni kell és ezért tenni is fog. Amennyiben kardiológusa áldását adja az edzésre, úgy nagy szeretettel várom a SPEEDFIT Fitnesz Stúdióban. Keressen fel bátran!

Üdvözlettel:

Nagy Péter

Személyi edző

0670/366-2241

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.