Soha nem gondoltam, hogy egyszer ebben a rovatban én is kérdezni fogok, most mégis úgy döntöttem (név nélkül), kikérem, tanácsát mielőtt személyesen felkeresném Önöket! 67 éves vagyok, a konditermek világa nem igazán tetszik nekem. Fiatal korom óta edzem, de mindig a szabadban. Szeretem a természetet, a friss levegőt és nem utolsó sorban az erdő magányát. A levegő frissessége, a természet pozitív energiái mindig fokozzák a teljesítményemet.

A futás az életem. Nem osztom a facebookon a teljesített távokat és nem a divat miatt futok. Mióta az eszemet tudom így edzem.

A múlt hónapban azonban gerincproblémáim adódtak. Nem komoly, de a sógorom ortopéd orvos és az tanácsolta erősítsek is a futás mellett, hogy a későbbiekbe sem legyen komolyabb.

Önöket ajánlotta, azt mondta, ott nem nézik ki a magam fajta „öreg bakkecskéket” sem. Tudna nekem olyan edzőt és edzésmódszert ajánlani, ahol minőségi edzést végezhetek?

Köszönöm

Üdvözlöm, Uram!

Köszönöm a megkeresést! A futás varázsa engem is meghódított, de tudom sajnos, hogy a futás, mint egyoldalú edzésmódszer nem elegendő a szervezetünk egészségéhez. Arra bíztatnám, hogy ha gerincproblémája az orvosa szerint sem akadályozza abban, hogy heti 2 alkalommal fusson, akkor ezt ne is hagyja abba, mindemellett viszont heti két alaklommal szeretettel várom termünkbe. Nálunk minden korosztály megtalálható. Barátságos és segítőkész csapat fogja Önt várni.

Ne habozzon! Keressen fel bátran!

Nagy Péter

Személyi Edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.