Az egész onnan indult, hogy szültem, 40kg súlyfelesleggel jöttem haza. Azt hozzá kell tennem, hogy ebből 20kiló az előtte leadott 20 kiló visszaszedése volt. Veszélyeztetett voltam ezért az orvosom nem engedte sem a diétát sem a tornát. Szóval szépen lassan, az adagok csökkentésével egy év alatt leadtam 20 kilót. Ekkor döntöttem el, hogy a többitől gyorsan meg szeretnék szabadulni, ezért belefogtam a 90 napos diétába. Ezzel 12 nap után fel kellett hagynom, mert annyira rosszul voltam, hogy nem bírtam tartani a diétát. Szédülés, ájulás közeli állapot, remegés voltak a tünetek. Azóta nem bírok lefogyni semennyit.

Üdv: Nóra

Kedves Nóra!

Javaslom, az étrendednél ne csak a szénhidrátkontrollra figyelj, hanem a glikémiás indexekre is. Fontos az 5 étkezés, hogy az anyagcseréd pörögjön, és az étkezések elosztása is: reggeli, ebéd: 30%, vacsora: 20%, tízórai, uzsonna:10 %. Az edzés is legyen változatos, változtass, lepd meg a szervezeted! A súlyzós- és a aerob edzés kombinációját javasolnám, változtass az izom-zsír arányodon ! Minél több izomszövettel rendelkezel, annál könnyebb megtartani az ideális testsúlyt. Kérd személyi edző segítségét, járj el Hozzánk a SPEEDFIT Fitnesz és Szolárium Stúdióba és el fogjuk közösen éri a célodat!

Jó edzést, kitartást kívánok Neked!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.