Kedves Péter!

Kislányommal kapcsolatban szeretnék kérdezni tőled. 16 éves, atlétikában jártas, rendszeresen jár edzésekre, eddig jó eredményekkel szerepelt, most mégis úgy érzem, hogy kezd kiégni, beleunni. Fél a versenyektől, a kudarctól. Tartok tőle, ha most elveszíti a sporthoz való kötődését, akkor egy életre inaktív lesz. Mit tehetnék szerinted?

Köszönettel:

K. Lajos ( Édesapa)

Kedves Lajos!

Szerintem aggodalomra nincs okod. A kislányodban a rendszeres sportolásnak köszönhetően már biztosan kialakult a mozgás iránti vágy és a belső kényszer. Ez nem vész el pár rosszul alakult edzés miatt. Lehet azonban, hogy sportágat kell majd váltani vagy esetleg csak újra feléleszteni az atlétika iránti vonzalmat. Elsősorban az egészséges önbizalom kialakítása, a sikerorientáltság fokozása és a túlzott izgalmi állapotok csökkentésének technikájának elsajátítása lenne az elsődleges cél.

Fontos lenne számára a változatosság. Több sportoló és élversenyző edz termünkben. Szívesen látnánk Őt is. A sokoldalú edzés nem csak mentálisan, hanem fizikailag és jó hatással van sportolóinkra.

Keress fel bátran!

Üdvözlettel:

Nagy Péter

Személyi edző

0670/366-22-41

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.