Kedves Péter!

K. Evelin vagyok. 48 éves, kétgyermekes Édesanya. Gyermekeim után elhíztam, úgy 20kg felesleg van rajtam. Inzulinrezisztenciában szenvedek. Hálás vagyok a sorsnak, hogy két gyermekem születhetett. Most azonban már nagyon rosszak az értékeim és a súlyom is egyre csak gyarapszik. Találkozott Ön már valakinél ezzel a problémával? Esetleg tudna tanácsot adni?

Minden jót!

H-né Júlia

Kedves Júlia!

Igen, tudom, az inzulinrezisztencia a mai hölgyek esetében nagyon gyakori. A probléma pontos előfordulását azért is nehéz meghatározni, mert jellemzően csak akkor fedezik föl az orvosok, amikor már a probléma jellegzetes tünetei is megjelennek. Ez pedig akkor történik meg, amikor a nőgyógyász vagy az endokrinológus – főképp menstruációs zavar, meddőség, petefészekciszták, szőrösödés, túlsúly vagy depresszió miatt – elkezd rá gyanakodni.

A mozgás nagyon sokat segíthet a kezelésben. Természetesen egy percig sem tanácsolom, hogy hagyja abba elsősorban az esetleges gyógyszeres kezelést, de reménykedem benne, hogy az életmódváltásnak köszönhetően, és a testsúly normalizálása után lassacskán majd ezt is egyeztetheti az orvosával.

Várom mielőbb stúdiónkba!

Üdvözlettel:

Nagy Péter személyi edző
06-70/366-2241

SPEEDFIT fitnesz mindenkinek!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.