Szervusz, Péter!

Az interneten olvastam a SHOCKWAVE köredzésről. Szeretném megkérdezni, hogy miről is lenne szó pontosan?

44 éves vagyok, derékfájós és migrénes. Szeretnék mozogni, de nem tudom, hogy belevághatok e egy ilyen köredzésbe!

Kérlek, véleményezd!

Köszönöm!

Szép napot, kedves Olvasó!

A Shockwave a köredzések egyik fajtája. Előzetes állapotfelmérés után bárki kipróbálhatja, mert a kis csoportlétszám miatt nem veszti el személyes varázsát. Mindenki problémájára külön-külön oda tudunk figyelni.

A SHOCKWAVE edzést a nyugati média csak úgy nevezi „az egyik leghatékonyabb, teljes testet átmozgató edzés a világon”. Egy speciális köredzés, ami során az ergométert összekapcsoljuk erősítő és alakformáló gépekkel, kis kéziszerekkel, fittball labdákkal és más finesz eszközökkel. Az ergométernek köszönhetően, ez az edzés folyamatos magas intenzitást ill. magas kalóriaégetést biztosít és a gépekkel, kéziszerekkel végzett párhuzamos munkával a karok, has és lábak formálását segíti. Ezáltal vált a shockwave, az egyik legextrémebb cross-training edzésnek.

Miért is jó ez az újfajta cross-training?

 1. Az izomzat 80%-át megdolgoztatja

 2. A közösség pszichés hatásait kihasználva, a csapattudat segítségével észrevétlenül súrolja a teljesítőképesség határait és dönti le a testi korlátokat

 3. Ez a hatalmas motiváló erő és csapatmunka olyan eredményeket és akaraterőt vált ki belőled, amire eddig gondolni sem mertél.

 4. A shockwave köredzés minden korosztály és mindkét nem számára teljes mértékben ajánlott és egyénre szabottan alakítható edzésforma.

 5. Az evezős ergométerezés technikája 2-4 edzésalkalom alatt tökéletesen elsajátítható és terhelhető lesz, így rövid idő alatt csapatunk teljes értékű tagjává válhatsz.

Szeretettel várunk edzéseinken és bemutató óráinkon a győri SPEEDFIT Fitnesz és Szolárium Stúdióban!

Csoportos edzéseink időpontjai:

Hétfőnként 9:00-10:00 Nagy-Huszár Anikóval

Szerdánként 9:00-10:00 Nagy-Huszár Anikóval

Péntekenként 17:00-18:00 Nagy Petivel

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!
  Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
  és legjobb ajánlatainkról!

  Iratkozz fel hírlevelünkre!   A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.