Kedves Anikó!

45 éves, két gyerekes, túlsúlyos hölgy vagyok és fogyni szeretnék! 1 éve vettem bérletet egy fitneszterembe, de nem használom ki. Nincs kedvem lemenni, mert félek, kinéznek onnan. Olyan sok jó alakú hölgy és férfiú edz ott, hogy én frusztrálva érzem magam. Tudod, mindenki engem figyel, ahogy ügyetlenkedem. Fogyókúrák hadát próbáltam már ki, de sikertelenül. Volt, hogy szinte a dupláját híztam vissza annak, amit kín keservesen leadtam és még a bőröm is ronda. Láttam, hogy edzőként dolgozol, szeretném megkérdezni, hogy hány százalékban fogyasztod az embereket? Milyen esélyeim vannak, ha eljárnék edzeni?

Üdvözlettel:

Varga Henrietta

Kedves Henrietta!

Legelőször szeretném Benned eloszlatni a fitnesztermekről kialakult rossz képet. Téved, aki úgy gondolja, hogy a termek, csak a kigyúrt „Adoniszok” és „Cica babák” találkozó helye. Amúgy ők is emberek, csak egy kicsit korábban kezdtek el a testükkel foglalkozni, és nem azért vannak köztünk, hogy minket ócsároljanak, hanem azért, hogy edzenek és fent tudják tartani ezt az edzettségi szintet. A Speedfit Fitnesz Stúdióban minden korosztály és küllemű ember megtalálható. Külön van koedukált nagy terem és csak hölgyek számára fent tartott kisebb terem, így a kissé visszahúzódó hölgy sporttársak is bátran edzhetnek.

Hogy milyen mértékben érünk el sikereket a személyi edzésen? Ez kettőnkön múlik. Én 100 százalékban megteszek mindent a legjobb tudásom szerint, hogy céljaidhoz, testalkatodhoz, személyiségedhez és edzettségi szintedhez a legmegfelelőbb edzéstervet, edzésmódszert válasszam ki, ha te is 100 százalékban megfogadod a tanácsokat és megfelelő rendszerességgel jársz edzeni, akkor biztos a siker, ha valamelyik rész csorbát szenved, akkor ennek megfelelően romlik a végeredmény is. Hiszem, hogy rendszeres edzéssel és rendszeres táplálkozással biztos a siker! A szakirodalom, a heti minimum három testmozgást javasolja, de véleményem szerint, ha heti kétszer lejössz, már sokkal többet tettél az egészségedért, mint eddig. Szeretettel várunk egy próbaedzésre és állapot felmérésre!

Sportbaráti Üdvözlettel:
 

Nagy-Huszár Anikó
Személyi edző

Speedfit, Fitnesz Mindenkinek!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.