Kedves Tamara,

a nők 90 – 95%-a küzd a narancsbőrrel, kortól és testalkattól függetlenül. Kialakulásáért kisebb részt a hajlam, nagyobb részt a nem megfelelő, rendszertelen táplálkozás, túlzott zsír és kalóriabevitel, a mozgásszegény életmód okolható. De ide sorolható a stressz, a dohányzás és az alkoholfogyasztás is.

A szervezetben a fel nem használt cukrok zsírként raktározódnak el a kötőszövetekben. Ezek a sejtek megduzzadnak és a bőr felszíne felé kitüremkednek. Csökken a kötőszöveti rugalmasság, a bőr egyenetlenné válik.

A narancsbőr elleni harc első és legfontosabb lépése az életmódváltás. Fontos az egészséges és rendszeres táplálkozás kialakítása és a megfelelő folyadékbevitel biztosítása. Elengedhetetlen a rendszeres testmozgás. Heti 3 – 4 alkalommal végezzünk valamilyen mozgást, amely tartson 60 percig. Ha ezek már mennek, akkor kiegészíthetjük ezt szaunázással és csak ezután jöjjenek a különböző testkezelések, masszázsok, krémek ill. teák.

Ebben az esetben is türelmesnek és kitartónak kell lenni!

Üdvözlöm,

Viki

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.