Szeretnék a nyárra szép, kerek popsit. A testalkatommal alapvetően elégedett vagyok, de szeretnék még formásabb lenni. 24 éves vagyok, jelenleg heti kétszer, háromszor futok vagy kardiózok. Milyen gyakorlatokat végezzek a célom elérése érdekében?

Köszönöm válaszod!

Üdv,Petra

Kedves Petra,

azt hiszem, a kérdésedet sok hölgy teszi fel így, a nyár közeledtével. A szép kerek popsi eléréséhez, a kardioedzés és a futás mellett mindenképpen szükséged lesz olyan alapgyakorlatokra, mint a guggolás ill. a kitörések különböző változatai. Fontos azonban, hogy ezeket helyesen végezd a sérülések elkerülése érdekében! Ezeknél a gyakorlatoknál nyugodtan használj súlyzókat, így még hatékonyabban tudod formálni a kívánt testrészt. Ne félj nagyobb súlyokkal dolgozni, de mindig vedd figyelembe az edzettségi szintedet és az esetleges egészségügyi problémákat, sérüléseket! A fitnesz teremben a szakszerű segítségen túl, széles skáláját találod a szükséges eszközöknek! Próbáld ki őket bátran!

Jó edzést kívánok!

Viki

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.