Kedves Anikó!

Ildikó vagyok! 44 éves, 165 cm és 86 kg. Fogyni szeretnék! Van otthon egy futópadom, egy sífutógépem és néhány súlyzóm! Kérlek, küldj nekem edzéstervet! Láttam, hogy az interneten sok ilyen edzéstervező oldal van. Tudnál segíteni?

Köszönöm!

Kedves Ildikó!

Az internet, nem mindig a barátunk! Kérlek, ne böngéssz ismeretlen edzéstervező oldalakon, és ne dőlj be a különböző fogyási siker sztoriknak, néhány hetes fogyókúráknak vagy napi 5 perc edzéssel elérhető eredményeknek! Legnagyobb megdöbbenésemre a minap épp azt láttam, hogy egy számomra ismeretlen személyi edző, válaszolt elkeseredett női társainknak légből kapott edzésterveket osztva.

Az edzésterv, az edzés dokumentuma, olyan, mint egy recept! Ugye receptet sem írnak fel kivizsgálás nélkül? Nos, itt is fel kell mérnünk a kedves vendég edzettségi állapotát, esetleges problémáit ill. betegségeit.. Ezt interneten keresztül elég nehéz lenne, ugye? Ezen felül meg kell tanítanunk a gyakorlat helyes elvégzését, mert bizony helytelen végrehajtás esetén akár káros is lehet!

Bízom benne, hogy érted már a különbséget a „Web edző” és a személyi edző között!

Sportbaráti Üdvözlettel:

Nagy-Huszár Anikó-Személyi edző

SPEEDFIT
Fitnesz mindenkinek!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.