Kedves Péter!

K. István vagyok, 44 éves sportszerető fiatalember. Gyakorlati tanácsokat szeretnék kérni Öntől. Edzőterembe járok már 1 éve, de őszintén bevallom, nincs igazán rendszer és következetesség az edzéseimben. Erősödni, izmosodni szeretnék. Tudna nekem néhány edzéstervet küldeni?

Köszönöm!

István

Kedves István!

Az edzéseiben fellelhető hibára jól rátapintott. A rendszeresség és következetesség….. valóba, ez az első két legfontosabb dolog. Én már csupán egy elvvel egészíteném ki,a fokozatosság elvével. Ez talán a legfontosabb a sikeres, de biztonságos edzés szempontjából nézve.

Pont a fokozatosság elvével magyaráznám, hogy miért nem készítek Önnek online edzéstervet. Tudja az edzésterv, az edzés dokumentációja, olyan, mint egy recept vagy egy orvosi vény. Állapotfelmérés, a fejlődés és hatásfok folyamatos követése nélkül nem lehet elkészíteni.

Nagyon szívesen segítek Önnek erősíteni, személyi edzéseim keretében, ahol elsajátíthatja a tökéletes gyakorlat végrehajtást és kontrolálni tudjuk a szériaszámot is.

Várom, a SPEEDFIT Fitnesz Stúdióban! Keressen fel bátran!

Üdvözlettel:

Nagy Péter Személyi edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.