Kedves Anikó!

K. Erzsébet vagyok, 44 éves. Túlsúllyal és beteges evéskényszerrel küzdök. Nagyon sok diétát, fogyókúrát és edzéstípust kipróbáltam már, de sajnos hiába. Nos, mitől is lenne jobb bármelyik is? – nem tudom. Utolsó fellángolásomként írok most Önnek, ha most sem sikerül, akkor ilyen maradok. Nem érdekel, ki mit mond. Az evés a mindenem. Eszem, ha szomorú vagyok, eszem, ha ideges vagyok és néha még boldogságomban is egy-egy jó vacsorával teszem emlékezetessé a pillanatot.

Üdvözlettem.

Kedves Erzsébet!

Mitől lenne jobb a mi módszerünk, mint bármelyik? Bizonyára…..semmitől, jobbá tenni, nem én tudom, csakis Ön. Az Ön döntése és az Ön akarata, én csupán segítek. Sokakkal ellentétben, nem ígérek csodadiétát és varázsütésre bekövetkező változást, egy dologban hiszek csupán, abban, hogy a rendszeres sport és a rendszeres táplálkozás idővel biztos eredményt hoz.

Az evéskényszer, és az érzelmek kapcsolata nagyon összetett. Az érzelmi evés az, amikor a beteljesületlen érzelmek okozta éhség átalakul fizikai éhséggé. Az egyetlen probléma azzal, ha kényelemből eszünk, hogy bár a gyomrunk eltelítődik, a szívünk üres marad.

Az evés talán pár percre elfeledtetheti az érzelmi szükségleteit, de nem számít, mennyit eszik, mivel a probléma oka nem szűnik meg. Minél többet eszik, az érzelmi éhség annál inkább nő. Az idő múlásával a kudarc érzését keltheti vagy akár depresszióba is taszíthat. Az evés, nem old meg semmit. Talán közhely, de igaz, hogy nem azért élünk, hogy együnk, hanem azét eszünk, hogy éljünk.

A rendszeres sportmozgás, sokkal inkább feszültséget old, vezesse le nálunk a felesleges negatív energiákat. Várjuk reggel 6-tól éjfélig, minden nap a győri SPEEDFIT Fitnesz Stúdióban!

Sportbaráti Üdvözlettel:

Nagy-Huszár Anikó

Személyi Edző

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.