Kedves Péter!

Középkorú hölgy vagyok és van egy 15 éves lányom, aki korához képest nagyon túlsúlyos. Próbálom a folyamatos diétára rávezetni, de mindig keresi a kifogásokat és szerintem, a tudtom nélkül is eszik, amikor csak teheti. Ez mellet teljes mértékben elvet minden mozgással kapcsolatos dolgot és mindig azt mondja, ő jól érzi magát a bőrében. Mit tegyek, mit javasolsz, hogy vehetném rá bármi féle mozgásra vagy diétára? Köszönöm.

K. Mariann

Kedves Mariann!

Köszönöm, hogy megkeresett és megtisztelt bizalmával. A serdülőkori elhízás sajnos nagyon gyakori. A rengeteg káros, de mégis divatos élelmiszer, a mozgásszegény életmód mind fokozzák a probléma súlyosságát.

Egy 15 éves, serdülő gyermek lelkét bizony nehéz felnőtt ésszel megértenünk, próbáljuk meg az Ő helyébe képzelni magunkat. Biztos, hogy jól érzi magát a bőrében? Vagy csak fél a változástól, talán a kudarctól? Mit gondol, az osztálytársai elfogadják Őt az iskolában, vagy lehet, hogy piszkálják a túlsúly miatt? Nem gondolja, hogy gyermeke a tiszta tagadást és elutasítást csupán önféltésből teszi? Én nem hiszem, hogy egy 15 éves lány, ne szeretne csinos és karcsú lenni. Véleményem szerint csak segítségre vár.

Elsősorban örülnék, ha személyesen is megismerhetném a kishölgyet. Talán valahogy rá tudnánk venni, hogy találkozzon velem és megnézze Stúdiónkat. Sok, korban és alkatban hasonló kislány jár a termünkbe, a kortárs és egyben „bajtárs” hatás, hiszem, hogy neki is erőt ad majd.

Üdvözlettel:

Nagy Péter

Személyi edző 0670/366-2241

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.