Sikeresen zárult az első Dimove szeminárium a Speedfitben

Az ötlet onnan jött, hogy szerették volna, ha bátran használják klienseik és a Speedfit vendégei ezt a fantasztikus eszközt, mivel eddig csak edzői felügyelettel lehetett igénybe venni. Akik ezen a képzésen részt vettek, feljogosítja őket az önálló, biztonságos eszközhasználatra.

Interaktív képzést terveztek sok mozgással, elmondásuk szerint sikerült elképzeléseiket megvalósítani.

A szeminárium elméleti részében ismertették, mit érdemes tudni erről az eszközről, biztonságos használatáról, illetve hogyan tudják a vendégek edzésprogramjukba beilleszteni.

A gyakorlati részben az edzők bemutatták az egész testet érintő gyakorlatokat (alsótest-, törzs-, felsőtest gyakorlatok), melyeket kiscsoportos foglalkozás keretében gyakorolhattak a résztvevők. Addig a másik csoport izgalmasabbnál, izgalmasabb rávezető feladatokkal tudta stabilitását fejleszteni különböző instabil felületeken köredzés formájában.

A program végén betekintést nyerhettek az összetett gyakorlatok kivitelezésébe, mely a level 2 szintet képezi már. Illetve, a tanult gyakorlatokat minden résztvevő videó formájában megkapta a Dimove engedélyével együtt.

Vendégek elmondásai alapján: magas szintű tudást adtak át a trénerek, izgalmas és intenzív képzésen vettek részt. Alig várják a folytatást.

Öröm volt látni, hogy precízen és teljes koncentrációval végezték a gyakorlatokat, ez az edzők számára az egyik legnagyobb elismerés.

Számos érdeklődőre és a képzés sikerességére tekintettel január végén ismét lesz ezen szeminárium. Tavasszal pedig már gondolkodunk a level 2-n, a haladók részére.

Süle Szilvia

Személyi edző, rehabilitációs trainer és Dimove trainer

Kanczler Ádám

Személyi edző, erőnléti edző és Dimove trainer

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.