Kedves Anikó!

47 éves hölgy vagyok. 4 évvel ezelőtt, volt egy síbalesetem és ennek hatására teljesen abbahagytam a mozgást. Sajnos a térdemben szalagszakadás volt és féltem, hogy a mozgástól újra fájni fog. A férjem és fiaim állandóan azzal szekálnak, hogy csináljak már valamit, mert egyre jobban elhízok és elpuhulok. Ennek ellenére én még mindig félek, bár azt hiszem inkább csak az újra előjövő fájdalomtól. Mit tanácsolsz, szerinted van arra lehetőség, hogy olyan testmozgást végezzek a ti termetekben, amivel kímélném a térdem? Köszönöm.

H. Ivett

Kedves Ivett!

A félelem, az élet és a belső békénk megrontója. Nem félni kell, hanem alaposan körüljárni a problémát és szakemberhez fordulni. Értem ezalatt, hogy ha a balesetedet követve orvosod és valószínűsíthetem gyógytornászod is engedélyét adta a mozgásra, akkor nincs mitől tartani és bele kell vágni! A mozgásszegény életmód, nem, hogy segítene, de még ront is a mostani állapotodon. A családodnak igaza van, nem gonoszságból „szekálnak”, csupán segíteni szeretnének. Egészséges Anyukára van szükségük, olyan anyára, aki nem a múltból táplálkozik és kifogásokat keres, hanem a jövőbe tervez. Kérdésedre Ivett, Igen a SPEEDFIT Fitnesz Stúdió eszköz és létesítményrendszere teljes mértékben megfelel Neked, mert ízületkímélő, modern gépeken dolgozunk. Várunk szeretettel, keress fel bátran!

Sportbaráti Üdvözlettel:

Nagy-Huszár Anikó

Személyi edző

0670/366-2886

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.