Kedves Anikó!

34 éves, 14 hetes kismama vagyok. 10 évet versenyszerűen úsztam, 24 évesen hagytam abba. 165 cm vagyok, a 12. héten 65 kg voltam. Szeretném megkérdezi, hogy szerinted edzhetnék pocakosan is? Jó lenne, ha fitt kismama tudnék maradni.

Köszönettel:

H.Adrienn

Kedves Adrienn!

Köszönöm a megkeresésedet és a bizalmadat! Nagy örömmel tölt el, hogy napjainkban egyre több kismama tornázik. Azonban mindenek előtt szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a kismama tornát csakis akkor ajánlanám, ha ezt a szülész – nőgyógyász orvosod engedélyezi. Az Ő javaslata és mindenkori kontrollja felettébb szükséges.

Amennyiben minden rendben van és egészségben töltötted az eddigi heteket, akkor igen, időpont egyeztetést követve bármikor nagy szeretettel várlak a SPEEDFIT Fitnesz teremben tartott személyi edzéseimre.

Néhány alapszabályt mindenekelőtt tisztáznék:

 1. Csakis szülés-nőgyógyász orvos engedélyével és folyamatos kontrolálásával engedélyezett bármiféle torna vagy edzés

 2. Az ütődést, zökkenést okozó gyakorlatokról, mint például a futás, ugrás, szökdelés és mélybeugrás viszonylag gyorsan le kell mondanod.

 3. Kerülnöd kell a nagyobb súlyzós edzéseket is

 4. Pulzuskontrolos edzést kell végezned

 5. Kerülendők az olyan tevékenységek, melyek során elcsúszhatsz vagy eleshetsz. Ilyenek: a kerékpározás, a görkorcsolyázás, a lovaglás és a síelés.

 6. Mindig kérd ki egy szakember véleményét, mielőtt új gyakorlatot végzel

 7. Tested és babád jelzéseit oszt meg edződdel és orvosoddal. A legkisebb érzés és fontos lehet.

Edző ként és kétgyermekes anyukaként, úgy vélem, nagyon fontos, hogy fitt kismama légy, de mégis a legfontosabb a baba egészsége. Nem számít, csak addig fontos a Te tested alakja és formája, amíg ez a pocaklakódnak is jó. Ne bánkódj, és ne ijedj meg soha, épp oly csinos nő lehetsz a gyermeked születése után, mint előtte voltál.

Várlak szeretettel:

Nagy-Huszár Anikó

Személyi edző

0670/366-2886

SPEEDFIT, Fitnesz Mindenkinek!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


  Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
  és legjobb ajánlatainkról!

  Iratkozz fel hírlevelünkre!


   A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.