Kedves Annamária!

Igazából, ha mindenképpen kézzel fogható dolgot szeretnék írni, akkor talán közérzetjavító hatása van, de lehet, hogy ez nem mindenki számára érezhető. Némelyik vitamin az étvágyat is javítja. A vitaminok és ásványi anyagok inkább azért fontosak, hogy az általános egészségi állapotunkat javítsák, elősegítsék a regenerálódást, és megakadályozzák, hogy az első kis nátha ledöntsön a lábunkról. És bár ezek fontos hatások, talán fontosabbak mindennél, amit a többi kiegészítő nyújthat számunkra, azért szerepüket nem szabad túldimenzionálni sem: nem csodaszerek, csupán alapvető tápanyagok, melyekre szükségünk van ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk.
Fontos megjegyezni, hogy a hiedelemmel ellentétben maga a vitamin NEM hizlal, aki ezért szedné – vagy éppen ez riasztja el a szedésétől, az tévúton jár: egyes vitaminoknak ugyan van étvágynövelő hatásuk – főleg a B-komplexeknek, de nem tőlük hízik az ember, hanem attól, ha emiatt több kalóriát fogyaszt el!


Üdv,
Ricsi

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.