Kedves Anikó!

Aggódó Apuka ként szeretném kikérni a véleményedet. Van egy 4 hónapos a kislányom, aki egy tündér. Nagyon féltjük és óvjuk. Attól tartok, hogy a feleségem túlzásba is esik. Szerintem már a depresszió tüneteit produkálja. Nem alszik, ingerlékeny, állandó hasmenésre panaszkodik és soha nem mosolyog. Próbáltam elcsalni edzeni, mert én is hozzátok jártam a kicsi születése előtt. Szerinted segítene-e a mozgás?

K. Elemér

Kedves Elemér!

Engedd meg, hogy gratuláljak a kislányotokhoz, a gyermeknevelés és gondozás a világ legszebb dolga. SZERETNI, ÓVNI, és FÉLTENI! Szándékosan írtam mindegyiket csupa nagybetűvel, mert mindegyik éppoly fontos, de egyik irányba sem szabad elfordulni. A feleséged bizonyára tökéletes Édesanya, mégis arra kérnélek, ha segíteni szeretnél neki, mindenképpen keressetek fel egy pszichológus doktornőt.

A testedzés jó ötlet! A mozgás biztosan segítene. Oldaná a stresszt mind pszichésen mind a testi tüneteket tekintve. A rendszeres sport, növeli az önbizalmat, az önbecsülést. Pihentetőbbé teszi az alvást. Növeli a szervezet energiaszintjét, erősít és fittebbé tesz.

Nagyon gondos és szerető Édesapa lehetsz, ne add fel a próbálkozást és a segítség kérést akkor se, ha eleinte ellenállásba ütközöl. Feleséged csak így jöhet ki ebből az állapotból és szüksége van a család segítségére!

Szeretettel várom kedves feleségét a személyi és csoportos edzéseimre. Keressen fel bátran!

Nagy-Huszár Anikó

Személyi edző

0670/366-2886

SPEEDFIT, Fitnesz Mindenkinek!

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!


    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!


      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.